
Jehněčí česnekem špikované, na česneku pečené
Jehněčí, ale i kůzlečí maso má specifickou chuť i vůni. Obojí se dokonale snoubí s...

Pomaly pečená hruď z kozliatka s plnkou s vnútornosťami
Kozliatko ako aj jahniatko pripravujeme doma pomerne často. Takto v celku som ale ešte hruď...

Krémrole plnené plnenou paprikou
Netradičný názov, ale v podstate sa to ani ináč nedá pomenovať. Videl som to v...

Boršč od Dnepra
Tak ako som sľúbil v diskusii, pripájam môj recept od Dnepra z mesta Čerkasy. Recept je...

Tajine z kozľacieho mäsa so sušenými marhuľami, slivkami a medom
Pri tomto výraznom, korenistom zimnom jedle typickom pre Severnú Afriku som sa inšpirovala receptami...

Pečené stehienko z mladého kozliatka
Recept mám od mojej dcéry, doma chovajú kozliatka, ja som ochutnala len kúsok, zato...

Kozľacie mäso so šalviou
Kozľacie mäso sa u nás veľa nejedáva a tak keď nám moja švagrinka "nadelila" polovicu kozľaťa ,...