Fazuľový struk


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú fazuľový struk:

Polievka z lúskov so slaninkou Polievka z lúskov so slaninkou Vaše

konečne po 100 rokoch som mala opäť čas a chuť pridať recept na Varechu ... dúfam že sa bude páčiť :)......

Fazuľkový prívarok (fotorecept) Fazuľkový prívarok (fotorecept) Vaše

Tento prívarok robím menej často, mám ho rada iba ja. Tak som ho spravila. Fazuľky som mala zamrazené.

Marinované kuracie rezančeky Marinované kuracie rezančeky Vaše

V piatok tu bolo toľko snehu, že som sa nedostala na nákup, tak som bola nútená variť zo zásob v mrazničke a špajzi, takže som použila aj konzervy. Výsledok je toto jedlo.

Hovädzie ala čína s cesnakovou ryžou Hovädzie ala čína s cesnakovou ryžou Vaše

Milujem hovädzinu a milujem jedlá na spôsob číny, tak som posplietala niekoľko prečítaných receptov

Cuketovo- fazuľkové placky s kyslou smotanou Cuketovo- fazuľkové placky s kyslou smotanou Vaše

všetky suroviny postruhame,dame do väčšiej misy,kde pridame celozrnu pšeničnu muku,korenie ,sol ,majoranka+vajcia,všetko dobre vymiešame a dáme do chladničky na 10 minut.Pripravime si panvicu malou lyžickou oleja,a dame na horuci olej polievkou lyžicou na panvicu a vyprážame.

Bravčovina na fazuľke Bravčovina na fazuľke Vaše

Recept mám z časopisu dobré jedlo. K mojim obľubeným patrí preto lebo už nemusim k nemu dávať inú prílohu, je chutné, výživné aj farebné pekné vyzerajúce

Jahňacie kotlety marinované v koňaku so sezamom Jahňacie kotlety marinované v koňaku so sezamom

Jahňacie kotlety nasolíme, okoreníme, pokvapkáme limetovou šťavou, medom, polejeme koňakom, pridáme sezam, jemne premiešame a dáme odležať do chladničky minimálne na dve hodiny.

Recept bez obrázku Kuracie prsia s fazuľkami

Rúru predhrejeme na 180°C. Mäso osolíme a okoreníme a v panvici ho na 2 PL oleja zo všetkých strán prudko opečieme.

Recept bez obrázku Sikulská polievka

Z hovädzieho alebo baranieho mäsa pripravíme perkelt a podlejeme ho 1 l vody.

Recept bez obrázku Losos na olivách

Lososa umyjeme, osušíme a jemne osolíme. Plech na pečenie polejeme olivovým olejom, ktorý rozotrieme po celej ploche lososovými plátkami. Naolejované mäso poukladáme na jednu polovicu pekáča.

Recept bez obrázku Čínsky zeleninový šalát

Fazuľové struky povaríme asi 3 až 4 minúty, vyberieme, prelejeme studenou vodou a necháme odkvapkať. Mrkvu a kapustu nakrájame na jemné rezance, osolíme a okoreníme.



Aktuálne súťaže

Súťaž na august o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Aj v auguste súťažíme o najobľúbenejší recept v kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).

Súťaž na august o najlepší nápad, návod či fotopostup
Zapojte sa aj v auguste do našej súťaže o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady a vyhrajte.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Júl
August 2015
12
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist