Súťaž:
Pridaj regionálny recept a vyhraj zaujímavé ceny!

Varecha.sk, 2. septembra 2010     8 minút čítania

(Aktualizované 02.09. o výhercu 7. a 8. kola. Súťaž je ukončená.)

Stačí do štvrtka 2. septembra 2010 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Musí to však byť recept, ktorý je tradičný pre jeden z našich ôsmych slovenských regiónov. Z pridaných receptov vyberieme každý týždeň vždy jeden, ktorého autor vyhrá balíček zaujímavých hodnotných cien. Posledné dve kolá sa budú žrebovať naraz až 2. septembra 2010.

V denníku Pravda momentálne prebieha súťaž o voľbu NAJ mesta alebo dediny, hradu, či zámku, kúpania, víkendovej akcie alebo túry v každom z ôsmich regiónov Slovenska. Varecha.sk sa preto rozhodla vyhlásiť podobnú súťaž, kde budú používatelia pridávať tradičné recepty z jednotlivých regiónov našej krajiny.

Každý súťažný recept je potrebné zaradiť do príslušnej kategórie, takže keď recept pochádza napríklad z Prešovského kraja, je potrebné mu zakliknúť v národných kuchyniach tag Slovenská kuchyňa a následne tag Prešovský kraj.

Súťaž potrvá osem týždňov od 9. júla, jednotlivé kolá trvajú týždeň vždy od štvrtka od momentu vyhlásenia súťaže do ďalšieho štvrtka do 12:00, posledné dve kolá sa budú žrebovať spolu a to 2 septembra 2010. Počas celého trvania súťaže môžete pridávať recepty zo všetkých regiónov.

Okrem hodnotných cien však máme pre vás ešte jedno prekvapenie. Po ukončení celej súťaže v septembri, porota v zložení pracovníkov redakcie vyberie najlepšie regionálne recepty, ktoré budú uverejnené v jednej z piatkových receptových príloh Recepty alebo Varecha, ktoré bývajú súčasťou piatkového vydania denníka Pravda. Nezabudnite si preto odkladať nezmenšené originály fotografií vašich jedál, v prípade že práve váš recept bude vybraný, budeme potrebovať jej originál kvôli uverejneniu v tlači.

Čím originálnejší recept, tým lepšie, čím krajšia fotka, tým väčšia šanca, že práve váš recept bude uverejnený v tlačenej verzii obľúbenej receptovej prílohy v denníku Pravda. Držíme palce a tešíme sa na to najlepšie z jedál regiónov celého Slovenska.

Výsledky súťaže z 1. kola o najlepší regionálny recept:

Balíček hodnotných cien získava recept:
Šurdica od používateľa evusik

Výsledky súťaže z 2. kola o najlepší regionálny recept:

Balíček hodnotných cien získava recept:
Zemplínske holúbky od používateľa frezia68

Výsledky súťaže z 3. kola o najlepší regionálny recept:

Balíček hodnotných cien získava recept:
Kvások – kapustová polievka od používateľa jo

Výsledky súťaže zo 4. kola o najlepší regionálny recept:

Balíček hodnotných cien získava recept:
Kapustníky od používateľa uschi

Výsledky súťaže z 5. kola o najlepší regionálny recept:

Balíček hodnotných cien získava recept:
Zemiakové lokše od používateľa Lucylee

Výsledky súťaže z 6. kola o najlepší regionálny recept:

Balíček hodnotných cien získava recept:
Solivarská mačanka od používateľa Coldbery

Výsledky súťaže zo 7. kola o najlepší regionálny recept:

Balíček hodnotných cien získava recept:
Tatarčené pirohy od používateľa Mamaoli

Výsledky súťaže z 8. kola o najlepší regionálny recept:

Balíček hodnotných cien získava recept:
Ovarová polievka s hríbami a pečené koleno od používateľa Janazjarku

UPOZORNENIE: Posledné dve kolá tejto súťaže budeme oboch výhercov jednotlivých kôl žrebovať naraz, a to 2. septembra 2010.

Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vždy štvrtok, okrem prvého kola, ktoré začína 9. júla v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok o 12:00, posledné dve kolá tejto súťaže bude redakcia oboch výhercov jednotlivých kôl žrebovať naraz, a to 2. septembra 2010, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu s priradením tagov zo Slovenských regiónov počas trvania súťaže. Všetky recepty spĺňajúce zadané kritériá pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia víťazné recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber víťazných receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä aby bol zastihnuteľný na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť mu výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    danenka
    aj ja mam jeden originál, ktorý vyrábali len "staré myjavské rodiny", je to vlastne závarka do vianočnej polievky, tak neviem či aj to môže byť alebo to musí byť komplet hlavné jedlo
    evusik
    ďakujem všetkým aj keď neskoro, ale ja som si nevšimla, že aj tu sú komentáre .... gratulujem @frezii
    jeka
    dievčatá srdečne gratulujem.
    frezia68
    Ďakujem dievčatá a úprimne,ja sa ani tak neteším,ako moja ségrička,ktorá asistuje pri všetkom a má veľkú radosť.
    3342_1272910489 - profilový obrázok
    jo
    jo
    @ uschi - blahoželám k výhre
    uschi
    Jaaaj, ďakujem, tak som sa potešila, až som vyliala plnú šálku kávy, ale to vôbec nevadí..:)
    tinca
    @uschi gratulujem, hoci ja kapustníky moc neľúbim, ale boli ako vymaľované a odmerané pravítkom.
    evusik
    ja som práve včera dostala výhru-balíček za Šurdicu, a ostala som fakt v šoku. Výhra pozostávala z dvoch balíčkov - Oetker a kozmetika Avon, tak ako to je na obrázku. Čo ma teda šokovalo bolo to, že som dostala svoju obľúbenú značku prírodnej kozmetiky Planet Spa- telový krém, telový peeling, masku a olej do kúpela.... úplne super. Takže milé Varecháčky, neváhajte, pridávajte - opatí sa to :-)
    evusik
    a samozrejme ďakujem redakcii Varechy, že vedia zabezpečiť také skvelé ceny :-) aj keď najviac ma poteší, keď môj recept zaujme aj ostatných a napíšu mi pekný koment, ale to asi každého :-)
    3342_1272910489 - profilový obrázok
    jo
    jo
    Blahoželám.




     



    TOPlist