Medvedie mäso

Vzácna divina, ktorú naozaj zriedka nájdete v ponuke špecializovaných reštaurácií (svojho času napríklad u Čierneho medveďa v Slovenskom Pravne). Ak nie ste poľovník, o zohnaní tohto mäsa v obchodnej sieti ani nesnívajte.

  • Medvedia paštéta v pistáciovej kôrke

    Medvedia paštéta v pistáciovej kôrke

    V hrnci na miernom ohni rozpustíme masť, pridáme najemno nakrájanú cibuľu. Pražíme dozlatista. Potom pridáme na malé kocky pokrájané mäso, brusnice a huby. Všetko spolu krátko opražíme, zalejeme vývarom a červeným vínom.

  • Moja základná marináda na divinu, ale aj iné mäso  (fotorecept)

    Moja základná marináda na divinu, ale aj iné mäso (fotorecept)

    Slovo robí chlapa a sľuby sa majú plniť! Verím, že čo domáci majster, to osobitý rcp. Ja som si pred rokmi začal zostavovať ten svoj, až som dospel k tomuto. Ten nám chutí najviac....

  • Šašlik (Шашлык)

    Šašlik (Шашлык)

    Šašlik nie je len upražené mäso, šašlik je rituál. V poslednej dobe som zbadal na Slovensku na rôznych púťach, jarmokoch stánky so šašlikom. Kto bol na Kavkaze, alebo hoc aj niekde v Rusku vie,...

Inšpirácie z nových receptov
TOPlist