« December |
Január 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Fazuľová, šošovicová, zemiaková, ale aj kuracia: 10 receptov na polievky nakyslo, ktorých sa oplatí uvariť plný hrniec
Smotana, ocot, citrónová šťava alebo aj jogurt dodajú sýtej polievke ten správny akcent. Ak máte doma dosť veľký hrniec, budete mať vystarané aj na dva dni.
Menej tradične: Máte radi syr s bielou plesňou? Toto je zbierka originálnych nápadov, ako si ho vychutnáte ešte viac
Vyskúšajte super tipy, s ktorými si užijete svoj obľúbený syr v nových variáciách.
Bohaté jedlo: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku a hustá omáčka k tomu, to je ragú. 11 receptov, ako si ho doma uvariť
Chce svoj čas, ale v zime chutí najlepšie. Pri príprave ragú sa mäso dusí pomaly pri nižšej teplote, vďaka čomu sa takmer rozpadá a chute v omáčke sa dokonale prepoja. Môže to trvať aj hodiny, ale výsledkom je nielen mäkučké mäso, ale aj výrazná, hustá omáčka. Nalákali sme vás?