« Marec |
Apríl 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
12x veľkonočný veniec: Sladký na raňajky, slaný na rodinné posedenie, mäsový aj na večeru
Tieto výborné dobroty sa počas sviatočných dní bez problémov zjedia kedykoľvek.
Šokujúce tajomstvá šľachtických kuchýň: Omáčnik pod sukňou, príbory a banány za cenu zlata, aj diviačí mozoček na tanieri
Baroko nebolo len o dokonalých parochniach, brokáte a čembale. Čo sa týka kuchyne a stolovania, boli to celkom drsné časy.
Francúzske tajomstvo: Hľadáte niečo ostrejšie a sofistikovanejšie, než je obyčajná horčica? Dijonská je tá správna voľba
Využite jej bohatú komplexnú chuť s korenistým dozvukom, aby ste svoje jedlá pozdvihli na novú úroveň.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: