Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
slávnostné dobroty, hodiace sa na adventný čas. Pripravil ich aj Matúš
Kopčo, šéfkuchár hotela Zelená Lagúna**** na Domaši. Nezabudnite tiež na užitočné
rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Adventné prekvapenia
v Pravde v piatok 1. 12. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Crème caramel s vôňou perníka- Grilážky
- Vianočku „pain perdu“ s karamelizovaným jablkom
- Lievance s karamelizovanými banánmi a penou
- Korenený rumový ananás
- Mramorovaný koláč s karamelovým krémom
- Karamelky
- Slivkové pyré s karamelovým jogurtom
- Karamelovú panna cottu s čokoládou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku