Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 26. októbra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na najlepšie recepty z českej kuchyne. Nebudú chýbať nápady na
tradičné české dezerty ako sú babičkin jablkový závin, vláčny jablkový dezert so škoricou, tvarohové rezy, tvarohové šatôčky či babičkin letný koláč. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu čierneho koreňa, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk.
Dobroty z českej kuchyne pripravil Štefan Benďák, šéfkuchár reštaurácie Rouge hotela Mikado**** v Nitre.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Černú polévku – vývar so zeleninou a s karamelom- Knoflík – palacinky so špenátom a s teľacími mozočkami
- Dvojitou slepici – pečenú sliepku so zeleninou
- Smažené dršťky – držky v trojobale
- Králika v šouletu – králika na zmesi hrachu a krúp
- Jehňěčí s pohankovým kubou a liškami – jahňacinu s „kubom“
- Kachní prsa po šumavsku – kačacinu so sušeným ovocím
- Pstruha plněného houbami - pstruha s hubovou plnkou
- Staročeské čápy s mákem - opečené halušky s vínovo-slivkovou omáčkou
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 26. októbra v denníku Pravda
Diskusia k článku