Varecha 43/2018:
Tajomstvá českej kuchyne

Redakcia Varecha.sk, 21. októbra 2018     3 minúty čítania

Ďalšie číslo časopisu Varecha nájdete v piatok 26. októbra v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.

v piatok 26. októbra k vám príde ďalší nový magazín Varecha. Nájdete v ňom recepty na najlepšie recepty z českej kuchyne. Nebudú chýbať nápady na tradičné české dezerty ako sú babičkin jablkový závin, vláčny jablkový dezert so škoricou, tvarohové rezy, tvarohové šatôčky či babičkin letný koláč. Vo Vareche nájdete tiež sezónu čierneho koreňa, užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Dobroty z českej kuchyne pripravil Štefan Benďák, šéfkuchár reštaurácie Rouge hotela Mikado**** v Nitre.

Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!

Naučte sa pripraviť:

- Černú polévku – vývar so zeleninou a s karamelom
- Knoflík – palacinky so špenátom a s teľacími mozočkami
- Dvojitou slepici – pečenú sliepku so zeleninou
- Smažené dršťky – držky v trojobale
- Králika v šouletu – králika na zmesi hrachu a krúp
- Jehňěčí s pohankovým kubou a liškami – jahňacinu s „kubom“
- Kachní prsa po šumavsku – kačacinu so sušeným ovocím
- Pstruha plněného houbami - pstruha s hubovou plnkou
- Staročeské čápy s mákem - opečené halušky s vínovo-slivkovou omáčkou
- a ďalšie dobroty

Recepty v novej Vareche
v piatok 26. októbra v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



ANKETA: Máte radi tradičné české jedlá?

80,8%



19,2%







Diskusia k článku







 



TOPlist