Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
výborné jedlá k rôznym druhom vína. Pripravil ich aj Pavol Šebest,
šéfkuchár reštaurácie Sedin Golf Resort vo Veľkých Úľanoch. Nezabudnite
tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350
eur.
Jedlá k vínu
v Pravde v piatok 26. 5. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Slivkami plnenú panenku s fazuľkovým šalátom- Hovädzie líčka na víne s polentou
- Syrovú hrudku v zemiakovom cestíčku
- Bažanta v šípkovo-cibuľovej marmeláde a krupote
- Karé so syrovo-bylinkovou plnkou
- Krevetové rizoto v parmezánovom košíčku
- Placku s kačacou pečeňou a jablkami
- Grilovaného zubáča na hráškovom pyré
- Rib-eye steak s koňakovou omáčkou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku