Varecha 21/2017:
Jedlá k vínu

Redakcia Varecha.sk, 21. mája 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 26. mája v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na výborné jedlá k rôznym druhom vína. Pripravil ich aj Pavol Šebest, šéfkuchár reštaurácie Sedin Golf Resort vo Veľkých Úľanoch. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Jedlá k vínu
v Pravde v piatok 26. 5. 2017


Naučte sa pripraviť:

- Slivkami plnenú panenku s fazuľkovým šalátom
- Hovädzie líčka na víne s polentou
- Syrovú hrudku v zemiakovom cestíčku
- Bažanta v šípkovo-cibuľovej marmeláde a krupote
- Karé so syrovo-bylinkovou plnkou
- Krevetové rizoto v parmezánovom košíčku
- Placku s kačacou pečeňou a jablkami
- Grilovaného zubáča na hráškovom pyré
- Rib-eye steak s koňakovou omáčkou
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist