Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
dobroty z cibule, cesnaku a póru. Pripravil ich aj Roman Pekný, šéfkuchár hotela Villa Nečas**** v Žiline. Nezabudnite
tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350
eur.
Poklady zo špajzy (2)
v Pravde v piatok 13. 1. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Pórkovo-brokolicovú omeletu s cibuľkovou omáčkou- Husacinu na cibuli s hríbovo-zemiakovou roládou
- Plnené paradajky s medvedím cesnakom
- Cibuľovo-dulovú marmeládu
- Zemiakovo-pórkový prívarok s panenkou
- Kvakovo-cibuľový krém
- Rolky zo pstruha s cibuľovou plnkou
- Nakladaný cesnak s bylinkami
- Cesnakové tofu s cibuľovou marmeládou
- Trhance s bryndzou a cibuľkou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku