Neváhajte a vyskúšajte recepty na rybacie špecality z celého sveta, ktoré pripravil aj Tomáš Opletal, šéfkuchár hotela Sheraton v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Ryby v Pravde v piatok 9. 5. 2014.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Tilapiu v kokosovej kôrke
- Lososa v špenátovej omáčke
- Tuniaka v lupienkoch s tekvicovou kašou
- Halibuta na hubovom pyré
- Sivoňa na petržlenovej omáčke
- Ostrokyslú thajskú polievku
- Pražmu na paprikovej omáčke
- Tanier z homára a baby zeleniny
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Týždenník Varecha na Facebooku
Páči sa vám časopis Varecha? Lajknite nás!
Internetová Varecha.sk na Facebooku
Páči sa vám internetová Varecha.sk? Lajknite nás!
Diskusia k článku