
Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
veľkonočnú hostinu. Pripravil ich aj Marek Karaka, šéfkuchár Hotela pod
Zámkom****
v Bojniciach. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a
neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Veľkonočné menu
v Pravde vo štvrtok 13. 4.
Naučte sa pripraviť:
- Jahňacie kolienko na zelenine- Prepeličku na krémovom hráškovom rizote
- Panenku v orieškovo-petržlenovej kôrke na mrkvovom pyré
- Bôčikovú roládu s vajíčkovo-zeleninovou plnkou
- Roládu z králika plnenú mladou zeleninou
- Krkovičku s krupotom a hráškovým pyré
- Hovädzie líčka s karfiolovo-špenátovým koláčom
- Kolienko so šalátom zo zemiakov, z jabĺk a feniklu
- Ragú z králika na červenom víne
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku