Varecha 15/2017:
Veľkonočné menu

Redakcia Varecha.sk, 9. apríla 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha vo štvrtok 13. apríla v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na veľkonočnú hostinu. Pripravil ich aj Marek Karaka, šéfkuchár Hotela pod Zámkom****
v Bojniciach. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Veľkonočné menu
v Pravde vo štvrtok 13. 4.


Naučte sa pripraviť:

- Jahňacie kolienko na zelenine
- Prepeličku na krémovom hráškovom rizote
- Panenku v orieškovo-petržlenovej kôrke na mrkvovom pyré
- Bôčikovú roládu s vajíčkovo-zeleninovou plnkou
- Roládu z králika plnenú mladou zeleninou
- Krkovičku s krupotom a hráškovým pyré
- Hovädzie líčka s karfiolovo-špenátovým koláčom
- Kolienko so šalátom zo zemiakov, z jabĺk a feniklu
- Ragú z králika na červenom víne
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist