Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Príloha Varecha k vám prichádza v piatok 25. marca na 16-tich stranách.
Keďže je ešte stále pôst, v hlavnej téme prináša recepty na chutné jedlá bez mäsa. V rubrike Tipy na víkend predstaví 4 recepty na jedlá z ryže z rôznych kútov sveta. V Sezóne sa Varecha venuje orechu, ktorý vlastne orechom nie je – kokosu.
Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha pripravil milovník držiek Rudolf Sakáč z Kuchárov bez hraníc držkovú polievku.
Autorom pôstnych receptov je Katarína Medveďová, ktorá sa venuje foodstylingu, tvorbe receptov a robí projekt Cookučka.
Naučte sa pripraviť:
- Cestoviny na ázijský spôsob- Bylinkový hummus
- Pikantnú šošovicu
- Špecle s pestom
- Šošovicu s vajcom inak
- Tekvicové špagety
- Tofu na spôsob sviečkovice
- Šošovicové fašírky
Prílohu Varecha nájdete v piatok 25. marca v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku