Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 26. marca na 16-tich stranách. Možností ako
tráviť veľkonočné sviatky sú tento rok veľmi zúžené, o to väčší význam má, aby sme
si ich spríjemnili – napríklad aj výbornými dezertami. Preto vám Varecha prináša tipy
na výborné pečené aj nepečené sladkosti, ktorými môžete prekvapiť a potešiť
najbližších.
V rubrike Majstri varešky vám Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácie Riverbank
v Bratislave ponúkne recepty z trochu iného súdka, ako zvyčajne, tentokrát to
nebudú naše lokálne špeciality. Tiež nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora
Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na
stránke TV Varecha si prečítate rozhovor s populárnou herečkou a moderátorkou
Katkou Brychtovou, ktorá je aj vynikajúca kuchárka a rada pečie. Pre TV Varecha
pripravila mandarínkový koláč.
Veľkonočné maškrty pre vás pripravila Annamária Wurster-Nagy, šéfcukrárka
penziónu Castel Mierovo.
Naučte sa pripraviť:
- Slané syrové rožteky- Mramorovú bábovku s brusnicami a pekanovými orieškami
- Nepečený vanilkový cheesecake v pohári
- Kakaové linecké kolieska
- Mrkvové kocky
- Čučoriedkové vanilkové cupcakes
- Tvarohový košík s čerstvým ovocím
- Čokoládové cake pops
- Čokoládové cookies
- Tradičný punčák
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 26. marca v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku