Neváhajte a vyskúšajte recepty na
veľkonočnú sviatočnú hostinu. Pripravila ich aj Jitka Boráňová, šéfkuchárka
hotela Alexandria v Luhačoviciach. Nezabudnite tiež na užitočné rady do
domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Veľkonočné menu
v Pravde vo štvrtok 24. 3. 2016
V tejto Vareche nájdete napríklad:
- Králičie stehno plnené jarným špenátom
- Jahňaciu kotletu so žihľavovou plnkou
- Králičí závitok s kuracím fášom
- Jahňacie kotlety v jogurte s kuskusovým šalátom
- Teľaciu pečeň s karamelizovanými jablkami
- Králičí chrbát s omáčkou z kuriatok
- Teľaciu sviečkovicu na tekvicovom pyré
- Stehienko na slanine so sedmokráskovou ryžou
- Teľacie rezne so špenátovou plnkou
a ďalšie dobroty
Diskusia k článku