Neváhajte a vyskúšajte dobroty, ktoré
pripravil aj Ľubomír Molnár, šéfkuchár reštaurácie Toscana – Italian Bistro
& Lounge v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a
neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Jar na tanieri v Pravde v piatok 21. 3. 2014.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Mozzarellu s rebarborou v cviklovej kaši
- Jahňacie kotlety v orechovej kôrke s kuskusom
- Koláč plnený špargľou a hráškom
- Terinu z lososa a zo špenátu
- Marinovanú prepeličku na zeleninovom šaláte
- Vajíčko na medveďom cesnaku a hrianke
- Ravioly so špenátovou plnkou
- Bylinkové knedličky zapekané so zeleninou
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku