Príloha Varecha 7/2023:
Lahôdky z mletého mäsa

Redakcia Varecha.sk, 16. februára 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie jedlá z mletého mäsa, vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 17. februára.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť skvelé jedlá z mletého mäsa tak, aby boli šťavnaté a chutné. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na teľacie fašírky s cuketou, mäsovú pizzu, či na placky z mletého mäsa. Prečítate si tiež tipy na prípravu a skladovanie mletého mäsa a dozviete sa, na čo je ktorý druh mletého mäsa najlepšie používať.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na skvelé lahôdky z mletého mäsa na vás čakajú v piatkovej prílohe Varecha:


- Teľacie fašírky s cuketou
- Meatzza - mäsová pizza
- Placky z mletého mäsa
- Chilli con carne
- Tenučký börek s mäsovou plnkou
- Kolienková zmes s mäsovými guľkami
- Mleté mäso na paradajkách s penne a bazalkou
- Špízy z mletého masa s jogurtovou omáčkou

Prílohu Varecha nájdete v piatok 17. februára v denníku Pravda.

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist