PRÍLOHA VARECHA 44/2024:
Varenie a pečenie pre každého

Varecha.sk, dnes 12:00     3 minúty čítania

Varecha s receptami na tradičné jedlá, ktoré oslovia menej zdatného hobby kuchára aj skúseného majstra kuchyne, vychádza ako príloha denníka Pravda už vo štvrtok 31. októbra.

Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť obľúbené tradičné jedlá a dezerty podľa receptov šéfkuchára a cukrárky Marcela Ihnačáka a Veroniky Bušovej, ktoré zvládne aj menej skúsený kuchár, ale neurazia ani majstra kuchyne.

Na 8 stranách v nej nájdete recepty napríklad na ryžový nákyp s broskyňami, kotlíkový guláš či na karamelové veterníky. Dozviete sa aj užitočné tipy a triky, napríklad čo robiť, aby veterníky nespľasli, či aké mäso je najlepšie na guláš.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a najlepšie recepty z TV Varecha.



Tieto recepty na obľúbené tradičné jedlá a dezerty nájdete v prílohe Varecha


- Ryžový nákyp s broskyňami
- Kotlíkový guláš
- Karamelové veterníky
- Hovädzí stroganov
- Parížske rožky
- Bryndzové halušky s cibuľkou a slaninou
- Grilážky
- Halušky s kyslou kapustou a so slaninou
- Medový krémeš

Prílohu Varecha nájdete vo štvrtok 31. októbra v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist