Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť jedlá z mletého a sekaného mäsa na rôzne spôsoby, na ktorých si naozaj pochutíte.
Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk napríklad na čevapčiči, výbornú plnenú minisekanú či na morčaciu sekanú s hubami a hubovou omáčkou.
Dozviete sa aj na čo si dať pri ich príprave pozor, aj tipy ako urobiť ešte lepšie ďalšie jedlá, kde sa toto mäso používa - hašé, bolonskú omáčku či chilli con carne.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Dozviete sa aj na čo si dať pri ich príprave pozor, aj tipy ako urobiť ešte lepšie ďalšie jedlá, kde sa toto mäso používa - hašé, bolonskú omáčku či chilli con carne.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Tieto recepty na chutné jedlá z mletého a sekaného mäsa nájdete v prílohe Varecha
- Čevapčiči
- Výborná plnená minisekaná
- Morčacia sekaná s hubami a hubovou omáčkou
- Bravčová sekaná s cuketou
- Fašírka so zeleninou
- Fašírka pečená vcelku
- Mäsové guľky v horčicovej omáčke
- Kolienková zmes s mäsovými guľkami
- Cestoviny s mäsovými guľkami a paradajkovou omáčkou
Prílohu Varecha nájdete v piatok 13. septembra v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku