Príloha Varecha 35/2023:
Máme radi slivkové koláče

Jarmila Horváthová, 30. augusta 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie koláče so slivkami vychádza ako príloha denníka Pravda už vo štvrtok 31. augusta.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné koláče zo sliviek. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na slivkový koláč s mrveničkou, makovú bublaninu so slivkami či na rýchly slivkový koláč z jednoduchého kysnutého cesta.

Dozviete sa aj, ako použiť jednotlivé odrody sliviek a prinesieme vám tiež návody, ako rôzne spracovať toto ovocie, ktoré neodmysliteľne patrí ku koncu prázdnin.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na výborné slivkové koláče nájdete v prílohe Varecha


- Slivkový koláč s mrveničkou
- Maková bublanina so slivkami
- Výborný slivkový koláč z jogurtového cesta
- Rýchly slivkový koláč z jednoduchého kysnutého cesta
- Obrátený slivkový makovec
- Juhočeský kysnutý koláč so slivkami a s posýpkou
- Obrátený slivkový koláč s pudingom a s kyslou smotanou
- Slivková galetka

Prílohu Varecha nájdete vo štvrtok 31. augusta v denníku Pravda.

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist