Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť veľkonočné menu, ktoré bude určite chutiť aj náročným stravníkom.
Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na veľkonočnú pečenú šunku s medovo-horčicovou glazúrou, na králika na cesnaku pečeného s údeným bôčikom či na polievku z údeného mäsa.
Dozviete sa aj, čo jedia počas Veľkej noci v iných krajinách, aj tipy na pohostenie pre šibačov, kamarátov aj pre rodinu.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Dozviete sa aj, čo jedia počas Veľkej noci v iných krajinách, aj tipy na pohostenie pre šibačov, kamarátov aj pre rodinu.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.
Tieto recepty na veľkonočné menu pre gurmánov nájdete v prílohe Varecha
- Veľkonočná pečená šunka s medovo-horčicovou glazúrou
- Králik na cesnaku pečený s údeným bôčikom
- Polievka z údeného mäsa
- Veľkonočná plnina
- Šunkovo-syrové kocky s paprikovým želé
- Veľkonočná hrudka - syrec
- Veľkonočný vajíčkový šalát s jablkami
- Trojfarebný koláč k veľkonočnej šunke
- Pečené jahňacie stehno s rozmarínovými zemiakmi
Prílohu Varecha nájdete vo štvrtok 28. marca v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku