Objavte našu superpotravinu:
Recepty na chutné jedlá so strukovinami

Redakcia Varecha.sk, 10. novembra 2022     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na jedlá so šošovicou, s cícerom či fazuľou vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 11. novembra.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť skvelé jedlá zo strukovín. Nájdete v nej najlepšie recepty napríklad na cícerovú nátierku s maslovou tekvicou, šošovicový šalát s tarhoňou či špekáčiky s fazuľou na čiernom pive. Dozviete sa tiež, prečo sú považované za superpotravinu, prečítate si tipy, ako z nich urobiť rýchly obed či večeru, ako ich variť a ako dosiahnuť, aby boli lepšie stráviteľné.

Okrem nápadov a rád prináša aj najlepšie overené recepty na prípravu strukovinových pochúťok z portálu Varecha.sk. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



V piatkovej prílohe Varecha na vás čakajú tieto recepty:

- Cícerová nátierka s maslovou tekvicou
- Šošovicový šalát s tarhoňou
- Špekáčiky s fazuľou na čiernom pive
- Gallo Pinto alebo ryža s fazuľou, slaninou a vajíčkom
- Dusený kel s cícerom
- Šošovicová polievka s hubami a cmarom
- Fazuľové fašírky
- Košíčky s fazuľovo-tuniakovou náplňou

Prílohu Varecha nájdete v piatok 11. novembra v denníku Pravda.

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 81,50 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy


* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist