Bravčové plece


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú bravčové plece:

Bravčové s ananásom a koriandrom Bravčové s ananásom a koriandrom Vaše

Inšpirovala som sa jedným receptom z internetu, a keďže som mala ananás a chuť na niečo takéto, tak som to pomiešala, doplnila niečo svoje a večera bola na svete :)

Segedínsky guláš Segedínsky guláš Vaše

Milujem ho,dva krát do mesiaca musí byť

Dusené všeličo v tortille Dusené všeličo v tortille Vaše

Mám rada mesiace júl-august,keď môžem vbehnúť do záhradky, natrhať a vybrať viac druhov zeleniny,vlastne čo mi príde pod ruku...tak vznikol aj tento obed. Recept na domáce tortilly mám od Egresky.

Mleté mäso so špenátom (fotorecept) Mleté mäso so špenátom (fotorecept) Vaše

Na prvý pohľad to nevyzerá príliš vábne,ale ak máte radi špenát,pochutíte si. Je to taká rýchlovka na obed,alebo večeru,vhodná aj na teraz, ked sa asi nikomu nežiada tráviť pol dňa pri sporáku.:-)

Zabíjačková kapusta Zabíjačková kapusta Vaše

Mali sme zbytok kvasenej kapusty v súdku, dokúpila som mäso a spravila aspoň trochu kapusty ako sa zvykne pri zabíjačke robiť...

Plnená haruľa (fotorecept) Plnená haruľa (fotorecept) Vaše

Zemiakové placky u nás v zime letia. Lenže chlapom sa bez mäsa veľmi nezavďačíš...

Zapekané cukinové mištičky Zapekané cukinové mištičky Vaše

Zeleninu a zvlášť cukinu považujem za veľmi všestranne použiteľnú.Rada robím z nej vynikajúce šaláty, plním a dokonca som ňou plnila aj papriku na sladkokyslo.

Bravčové pláty v paradajkovej omáčke dia (fotorecept) Bravčové pláty v paradajkovej omáčke dia (fotorecept) Vaše

Niečo pre nás dia,z tej knedly si môžeš vziať len jedem kúsok hoci je bez cukru..

Mäsová nátierka (fotorecept) Mäsová nátierka (fotorecept) Vaše

Do veľkého mixera dáme prvý pretlak z prepasírovaných paradajok,pre ľahkosť mixovania potom nakrájanú papriku,potom oškvarky...

Grilované syrové valčeky (fotorecept) Grilované syrové valčeky (fotorecept) Vaše

Bravčove mäsko rozmixujeme...

Bravčové výpečky a chlpaté knedlíky (fotorecept) Bravčové výpečky a chlpaté knedlíky (fotorecept) Vaše

Nedeľný obed sme si spestrili českou kuchyňou.Patrí k tomu neodmysliteľne aj kapusta,ale recept na ňu nepridávam,každý si urobí tú svoju obľúbenú....bielu na víne,či červenú podľa @sovky,alebo len tak jednoducho tú najlepšiu podľa seba.

Tarhoňové ragú (fotorecept) Tarhoňové ragú (fotorecept) Vaše

Tento recept je môj vlastný.Je to vlastne rizoto,ale nie z ryže ale z tarhone.Tarhoňu máme veľmi radi a preto tento recept je u nás vítaný. Teraz už častejšie robíme z tarhone ako z ryže.

Recept bez obrázku Roláda z bravčového bôčika so šampiňónmi

Bravčový bôčik vykostíme a zbavíme kože. Mäso rozrežeme tak, aby sme z neho vyklepali plát a mierne ho osolíme. Bravčové pliecko zomelieme, pridáme k nemu vajce, trochu studenej vody, soľ, drvenú rascu a rozotrený cesnak. Dobre vymiešame tak, aby sa zmes lepila na prsty.



Aktuálne súťaže

TOP 15 - Najlepšie nápady mesiaca december 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci december.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca december 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci december starého roku.

Súťaž na január o najlepší nápad, návod či fotopostup
Aj v tomto roku súťažíme o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady.

Súťaž na január o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Súťaž o najlepší recept pokračuje aj v tomto roku. Hľadáme najobľúbenejšie recepty v 2 kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).


Denný súhrn receptov Novinka!

« December
Január 2015
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 31

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist