Bravčové plece


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú bravčové plece:

Bravčové s ananásom a koriandrom Bravčové s ananásom a koriandrom Vaše

Inšpirovala som sa jedným receptom z internetu, a keďže som mala ananás a chuť na niečo takéto, tak som to pomiešala, doplnila niečo svoje a večera bola na svete :)

Segedínsky guláš Segedínsky guláš Vaše

Milujem ho,dva krát do mesiaca musí byť

Dusené všeličo v tortille Dusené všeličo v tortille Vaše

Mám rada mesiace júl-august,keď môžem vbehnúť do záhradky, natrhať a vybrať viac druhov zeleniny,vlastne čo mi príde pod ruku...tak vznikol aj tento obed. Recept na domáce tortilly mám od Egresky.

Mleté mäso so špenátom (fotorecept) Mleté mäso so špenátom (fotorecept) Vaše

Na prvý pohľad to nevyzerá príliš vábne,ale ak máte radi špenát,pochutíte si. Je to taká rýchlovka na obed,alebo večeru,vhodná aj na teraz, ked sa asi nikomu nežiada tráviť pol dňa pri sporáku.:-)

Zabíjačková kapusta Zabíjačková kapusta Vaše

Mali sme zbytok kvasenej kapusty v súdku, dokúpila som mäso a spravila aspoň trochu kapusty ako sa zvykne pri zabíjačke robiť...

Plnená haruľa (fotorecept) Plnená haruľa (fotorecept) Vaše

Zemiakové placky u nás v zime letia. Lenže chlapom sa bez mäsa veľmi nezavďačíš...

Zapekané cukinové mištičky Zapekané cukinové mištičky Vaše

Zeleninu a zvlášť cukinu považujem za veľmi všestranne použiteľnú.Rada robím z nej vynikajúce šaláty, plním a dokonca som ňou plnila aj papriku na sladkokyslo.

Bravčové pláty v paradajkovej omáčke dia (fotorecept) Bravčové pláty v paradajkovej omáčke dia (fotorecept) Vaše

Niečo pre nás dia,z tej knedly si môžeš vziať len jedem kúsok hoci je bez cukru..

Mäsová nátierka (fotorecept) Mäsová nátierka (fotorecept) Vaše

Do veľkého mixera dáme prvý pretlak z prepasírovaných paradajok,pre ľahkosť mixovania potom nakrájanú papriku,potom oškvarky...

Grilované syrové valčeky (fotorecept) Grilované syrové valčeky (fotorecept) Vaše

Bravčove mäsko rozmixujeme...

Bravčové výpečky a chlpaté knedlíky (fotorecept) Bravčové výpečky a chlpaté knedlíky (fotorecept) Vaše

Nedeľný obed sme si spestrili českou kuchyňou.Patrí k tomu neodmysliteľne aj kapusta,ale recept na ňu nepridávam,každý si urobí tú svoju obľúbenú....bielu na víne,či červenú podľa @sovky,alebo len tak jednoducho tú najlepšiu podľa seba.

Tarhoňové ragú (fotorecept) Tarhoňové ragú (fotorecept) Vaše

Tento recept je môj vlastný.Je to vlastne rizoto,ale nie z ryže ale z tarhone.Tarhoňu máme veľmi radi a preto tento recept je u nás vítaný. Teraz už častejšie robíme z tarhone ako z ryže.

Recept bez obrázku Roláda z bravčového bôčika so šampiňónmi

Bravčový bôčik vykostíme a zbavíme kože. Mäso rozrežeme tak, aby sme z neho vyklepali plát a mierne ho osolíme. Bravčové pliecko zomelieme, pridáme k nemu vajce, trochu studenej vody, soľ, drvenú rascu a rozotrený cesnak. Dobre vymiešame tak, aby sa zmes lepila na prsty.



Aktuálne súťaže

Súťaž na september o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Aj s blížiacou sa jeseňou vyhlasujeme na Varecha.sk súťaž o najobľúbenejší recept v kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).

Súťaž na september o najlepší nápad, návod či fotopostup
Súťažime aj v septembri! Zapojte do našej súťaže o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady a vyhrajte.

Súťaž o najlepší nedeľný obed so Zlatou edíciou Somat a Pur
Nepremeškajte jedinečnú príležitosť a zapojte sa do veľkej receptovej súťaže o najlepší nedeľňajší obed. Pozvite nás do vašej kuchyne a podeľte sa s nami o váš sviatočný nedeľňajší obed. Získajte fantastické ceny a pochváľte sa čitateľom so svojím zlatom na tanieri.


Denný súhrn receptov Novinka!

« August
September 2015
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

TOP recepty
Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist