Bravčové plece


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú bravčové plece:

Bravčové s ananásom a koriandrom Bravčové s ananásom a koriandrom Vaše

Inšpirovala som sa jedným receptom z internetu, a keďže som mala ananás a chuť na niečo takéto, tak som to pomiešala, doplnila niečo svoje a večera bola na svete :)

Segedínsky guláš Segedínsky guláš Vaše

Milujem ho,dva krát do mesiaca musí byť

Dusené všeličo v tortille Dusené všeličo v tortille Vaše

Mám rada mesiace júl-august,keď môžem vbehnúť do záhradky, natrhať a vybrať viac druhov zeleniny,vlastne čo mi príde pod ruku...tak vznikol aj tento obed. Recept na domáce tortilly mám od Egresky.

Mleté mäso so špenátom (fotorecept) Mleté mäso so špenátom (fotorecept) Vaše

Na prvý pohľad to nevyzerá príliš vábne,ale ak máte radi špenát,pochutíte si. Je to taká rýchlovka na obed,alebo večeru,vhodná aj na teraz, ked sa asi nikomu nežiada tráviť pol dňa pri sporáku.:-)

Zabíjačková kapusta Zabíjačková kapusta Vaše

Mali sme zbytok kvasenej kapusty v súdku, dokúpila som mäso a spravila aspoň trochu kapusty ako sa zvykne pri zabíjačke robiť...

Plnená haruľa (fotorecept) Plnená haruľa (fotorecept) Vaše

Zemiakové placky u nás v zime letia. Lenže chlapom sa bez mäsa veľmi nezavďačíš...

Zapekané cukinové mištičky Zapekané cukinové mištičky Vaše

Zeleninu a zvlášť cukinu považujem za veľmi všestranne použiteľnú.Rada robím z nej vynikajúce šaláty, plním a dokonca som ňou plnila aj papriku na sladkokyslo.

Bravčové pláty v paradajkovej omáčke dia (fotorecept) Bravčové pláty v paradajkovej omáčke dia (fotorecept) Vaše

Niečo pre nás dia,z tej knedly si môžeš vziať len jedem kúsok hoci je bez cukru..

Mäsová nátierka (fotorecept) Mäsová nátierka (fotorecept) Vaše

Do veľkého mixera dáme prvý pretlak z prepasírovaných paradajok,pre ľahkosť mixovania potom nakrájanú papriku,potom oškvarky...

Grilované syrové valčeky (fotorecept) Grilované syrové valčeky (fotorecept) Vaše

Bravčove mäsko rozmixujeme...

Bravčové výpečky a chlpaté knedlíky (fotorecept) Bravčové výpečky a chlpaté knedlíky (fotorecept) Vaše

Nedeľný obed sme si spestrili českou kuchyňou.Patrí k tomu neodmysliteľne aj kapusta,ale recept na ňu nepridávam,každý si urobí tú svoju obľúbenú....bielu na víne,či červenú podľa @sovky,alebo len tak jednoducho tú najlepšiu podľa seba.

Tarhoňové ragú (fotorecept) Tarhoňové ragú (fotorecept) Vaše

Tento recept je môj vlastný.Je to vlastne rizoto,ale nie z ryže ale z tarhone.Tarhoňu máme veľmi radi a preto tento recept je u nás vítaný. Teraz už častejšie robíme z tarhone ako z ryže.

Recept bez obrázku Roláda z bravčového bôčika so šampiňónmi

Bravčový bôčik vykostíme a zbavíme kože. Mäso rozrežeme tak, aby sme z neho vyklepali plát a mierne ho osolíme. Bravčové pliecko zomelieme, pridáme k nemu vajce, trochu studenej vody, soľ, drvenú rascu a rozotrený cesnak. Dobre vymiešame tak, aby sa zmes lepila na prsty.



Aktuálne súťaže

Rebríček TOP 15 nápadov mesiaca november 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci november.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca november 2014
Pozrite si TOP 15 sladkých a TOP 15 nesladkých receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci november.

SÚŤAŽ: Pravý punč zahreje po tele i na duši + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Chladné sychravé počasie nemusí určovať atmosféru zimných dní. Moc nahradiť nedostatok slnka má napríklad láska, ale aj originálne teplé drinky.


Denný súhrn receptov Novinka!

« November
December 2014
1234567
891011121314
1516171819 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist