prazdny

Marinované kuracie paličky a domáca BBQ omáčka

Kuracie mäso

Recept ako stvorený na leto a posedenia s rodinou či priateľmi. Spodné kuracie stehienka perfektne ugrilované z každej strany, podávane s domácou barbeque omáčkou…...

prazdny

Halloumi syr s kuskusovým šalátom

Bezmäsité jedlá

Kuskus nasypeme do nádoby, pridáme olivový olej, rozpustené maslo, soľ. Premiešame, zalejeme...

prazdny

Roštenka Kamado Joe I. s plneným baklažánom

Hovädzie mäso

Roštenka z keramického grilu - šťavnatá, krehká, úžasná. Plná chuť mäsa a podtón dobrého...

prazdny

Grilovaný hermelín s brusnicovou omáčkou

Bezmäsité jedlá

Brusnicová omáčka: V hrnci rozpálime olej a opražíme na ňom nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak dosklovita...

prazdny

Jelení šašlík s bryndzou, so zeleninou a slivkovým dipom

Hlavné jedlá

Jeleniu sviečkovicu, slaninu a a očistenú papriku nakrájame na stredne veľké kúsky, všetko ochutíme...

prazdny

Grilované sweet chilli tofu so šalátom

Bezmäsité jedlá

Tip na víkendovú grilovačku - stačí hodiť na panvicu, opiecť z oboch strán a môžete...

prazdny

Grilované tofu tymian so zeleninou

Bezmäsité jedlá

Tento recept je super rýchly, keď nechcete tráviť veľa času v kuchyni, no zároveň si...

prazdny

Bataty plnené tofu

Bezmäsité jedlá

Poznáte bataty? Sladké zemiaky, ktoré prekvapia lahodnou chuťou a tiež nízkym glykemickým indexom. Ak hľadáte...

prazdny

Omáčky ku grilovaným lahôdkam

Prílohy

Cesnaková omáčka s paprikou: Papriky opečieme na miernom ohni a opatrne ošúpeme. Potom ich na jemno...

prazdny

Klobásový špíz s medovou marinádou

Hlavné jedlá

Grilovacia sezóna sa pomaly ale isto blíži! Pochutnajte si so svojimi blízkymi na chutnom špíze s klobásou s medvedím cesnakom od Taurisu....

prazdny

Grilované kura

Kuracie mäso

Plnku ku kuraťu som piekla zvlášť.

prazdny

Kebab/Köfte

Hovädzie mäso

Kebab, köfte, alebo aj čevapčiči :-) kto ako to volá. Niektoré sa od seba trošku líšia,...

prazdny

Grilovaná pražma s citrusovou plnkou

Hlavné jedlá

Pražmy očistíme, osušíme a z oboch strán narežeme, aby sa rýchlejšie prepiekla.