Najchutnejší grankový koláč
Šálka má 200 ml. Všetky ingrediencie spolu vymiešame v miske. Cesto nalejeme do maslom...
Vláčny zimný perník
Keď som naposledy jedla perník od mojej mamy, zdal sa mi byť príliš suchý, preto...
Biskupský chlebíček
Bohaté žĺtkové cesto s kúskami hrozienok a kandizovaného ovocia, navrchu vrstva čokoládovej polevy. To je...
Čokoládovo-malinový tart
Jemný lahodný koláčik - vrstva bezlepkového cesta, vrstva malín a vrstva perfektnej čokolády. Výsledný efekt...
Ovocná zmrzlina
Lino lada mliečna je najlepším spojencom pri výrobe dezertov a určite ju skúste použiť pri výrobe zmrzliny!...
Raw vegan torta #1
Hrozienka si na par hodín namočíme, potom scedime. Ingrediencie na cesto vymixujeme, utlapkame do...
Torta s krajkou
Tak na tejto torte som si dala zvlášť záležať, príprava na ňu bola mesiac /niežeby som...
Parížska torta
Túto tortu som robila priateľovi k narodeninám a odporúčam ju všetkým čokoholikom :D
Opera rezy
Dlhši čas sa chystam uverejnit tieto Opera rezy. Videla som na Vareche od jednej cukrarky recept...
Bábovka Mravenisko
Bábovku som piekla prvý krát a mala veľký úspech, len sa tak po nej zaprášilo...
Bezlepková banánová bábovka
Do kuchynského robota s metlou dajte vajcia s cukrom a spusťte ho na vysoké otáčky. Šľahajte tak...