« Január |
Február 2025 | |||||
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
Sladký obed: 11 receptov na zapekané palacinky, plnené dokonca aj na spôsob štedráka
Máte doma maškrtné jazýčky, ktoré by palacinky jedli aj každý deň? Ponúknite im pre zmenu plnené palacinky zapečené v rúre.
Oslie mlieko: Poklad z prírody alebo módny výstrelok?
Oslie mlieko si získava čoraz väčšiu pozornosť ako jedno z najvzácnejších a najvýživnejších druhov mlieka na svete.
Kým príde pôst: 13 tipov, čo variť posledný fašiangový týždeň
Špecialitky z dobrého mäsa, oškvarkov, klobás či jaterníc, ale aj šišky a fánky. Vychutnajte si záver fašiangov plnými dúškami, pôst je za dverami...
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: