Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Ďalší Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 19. februára. Variť z lokálnych surovín je trend, ale na konci
zimy, keď sa zásoby z jesene míňajú, to môže byť problém. Preto Varecha prináša inšpirácie, ako to
robili naše babičky, ktoré sú v tomto vzorom aj pre špičkových šéfkuchárov, ktorí pripravovali jedlá do tejto Varechy.
Napríklad v rubrike Majstri varešky to je Jardo Žídek z bratislavskej reštaurácie Riverbank, ktorý predstaví
regionálne recepty vhodné pre toto obdobie.
Tiež nebudú chýbať praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV
Varecha prinášame rozhovor so speváčkou a svetobežníčkou Ivanou Regešovou, ktorá miluje
zmrzlinu, ale pre nás pripravila toskánske soté.
Jedlá ako od babičky navaril Vojto Artz, prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
a šéfkuchár Metro.
Naučte sa pripraviť:
- Syrovo-slaninový koláč s cibuľou- Zemiakovú polievku s hubami
- Hrachovú polievku s údeným mäsom
- Žemľové knedličky s údeným mäsom a kapustou
- Zapečené hovädzie so zemiakovou kašou a orieškami
- Hubového kubu
- Konfitovanú krkovičku v rozmarínovej masti s nastavovanou kašou a so špenátom
- Pšenovník so slivkami a s jogurtovo-makovou omáčkou
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 19. februára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku