Varecha 51/2017:
Štedrý deň a Vianoce

Redakcia Varecha.sk, 17. decembra 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 22. decembra v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 výborných receptov na štedrovečerné menu. Pripravil ich aj Michal Hečko, šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum ****. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Štedrý deň a Vianoce
v Pravde v piatok 22. 12. 2017


Naučte sa pripraviť:

- Vyprážanú makrelu s „fialovým“ šalátom
- Kapustnicu s bravčovinou
- Kuracie prsia so zemiakovým gratinom
- Glazovanú šunku s medom
- Kačacie prsia so zemiakovou knedľou
- Bravčový bok s krémovou kapustou a pohánkou
- Líčka s chrenovým žemľovým nákypom
- Tekvicový nákyp
- Pečeňovú paštétu s domácim pomarančovým džemom
- Mäsový koláčik na spôsob Christmas mince pie
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist