Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 výborných
receptov na štedrovečerné menu. Pripravil ich aj Michal Hečko, šéfkuchár
hotela Mercure Bratislava Centrum ****. Nezabudnite tiež na užitočné rady
do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Štedrý deň a Vianoce
v Pravde v piatok 22. 12. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Vyprážanú makrelu s „fialovým“ šalátom- Kapustnicu s bravčovinou
- Kuracie prsia so zemiakovým gratinom
- Glazovanú šunku s medom
- Kačacie prsia so zemiakovou knedľou
- Bravčový bok s krémovou kapustou a pohánkou
- Líčka s chrenovým žemľovým nákypom
- Tekvicový nákyp
- Pečeňovú paštétu s domácim pomarančovým džemom
- Mäsový koláčik na spôsob Christmas mince pie
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku