Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
vynikajúce jedlá na vianočný stôl. Pripravil ich aj Michal Škorec,
šéfkuchár a spolumajiteľ Diva Restaurant pri synagóge v Trenčíne. Nezabudnite tiež na užitočné
rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Štedrovečerná hostina
v Pravde v piatok 23. 12. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Pečeného sumčeka s pyré z údeného zeleru- Polievku z kapra na ruský spôsob
- Údeného pstruha s brusnicovo-chrenovou penou
- Kapra v lieskovcovej kôrke so šalátom
- Cestoviny z fazuľovej múky s rybami
- Bánovské „cestenice“
- Kačacie stehno s dulovým pyré
- Opitý teľací jazyk na jablkovej pene
- Červenú kapustnicu s jahňacinou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku