Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Ďalší Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 5. februára. Na 16-tich stranách sa napríklad dozviete, prečo je
klasika v kuchyni nad zlato a ako sa pripravujú jedlá, ktoré sú pre mnohých spojené so
spomienkami na detstvo.
V rubrike Majstri varešky si pocestujeme, aj keď len na tanieri. Ako pripraviť doma thajské
špeciality, poradí pani Naam, ktorá pochádza z Thajska, ale žije 15 rokov na Slovensku, má
tu reštauráciu Naam Thai Food a robí kurzy varenia.
Tiež nebudú chýbať praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke
TV Varecha prinášame rozhovor so spevákom Samom Tomečkom, ktorý spolu s manželkou
pripravil manželskú pizzu.
Jedlá s mottom Klasika nad zlato pripravili Šuhajíci pri panvici, šéfkuchári Fero Sedlák a Janík
Lenhart.
Naučte sa pripraviť:
- Hovädziu sviečkovú s knedľou- Bravčovú znojemskú pečienku, tarhoňu, chrenový crème-fraîche
- Koložvársku kapustu
- Tekvicové rizoto
- Šošovicový prívarok so strateným vajcom
- Panenku s fritovanými zemiakmi a hubovým demi glace
- Pomaly pečenú bravčovú krkovičku s pučenými zemiakmi a karamelizovanou cibuľou
- Konfitované kačacie stehno s červenou kapustou a so zemiakovými knedličkami
- Hovädzí guláš na čiernom pive s bavorskou žemľovou knedľou
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 5. februára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku