Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na jedlá
so strukovinami. Dobroty
z hrachu, fazule, šošovice a cíceru. Pripravil aj
Branislav Laš, šéfkuchár hotela Salamandra****
v Hodruši-Hámroch.
Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o
ceny
za 350 eur.
Poklady zo špajzy (5)
v Pravde v piatok 3. 2. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Pstruha na teplom šošovicovom šaláte- Jahňací hrebienok na bielej fazuli
- Paradajkové sugo s cícerom
- Šošovicovú haruľu
- Líčka s hrachovo-krúpkovým šalátom
- Cícerový „falafel“ s baklažánom
- Zapekané šampiňóny so sójovou plnkou
- Krémové rizoto z červenej šošovice
- Zapekané šampiňóny s hrudkou a kuracinou
- Fazuľový burger v domácich žemličkách
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku