Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Už v piatok 4. decembra k vám príde magazín Varecha opäť na 16-tich stranách. December je mesiac Vianoc a tak vám
Varecha začína od tohto čísla ponúkať inšpirácie a recepty na sviatočné pečenie a varenie.
Začíname na severe Slovenska na Zamagurí, kde sme u miestnych kuchárok našli
koláče, ktoré k sviatkom patria tam.
V rubrike Majstri varešky predstaví Michal Prokop, šéfcukrár a majiteľ bistra Suncafé v Petržalke
ďalšie štyri recepty na sladké pokušenia.
Nebudú chýbať ani praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk a z TV
Varecha rozhovor so speváčkou Suzie Hroncovou a jej recept na zdravý vianočný koláč.
Koláče, ktoré sa pripravujú na Vianoce na Zamagurí pre vás napiekli Matej a Mirka
Birošíkovci, šéfkuchár a cukrárka Grand Hotela Bachledka v Bachledovej doline.
Naučte sa pripraviť:
- Kuch
- Škvarkové linecké koláče
- Kapustníky
- Šatôčky s lekvárom
- Škoricové stužliny
- Jablká v snehovom záveji
- Medvedie labky
- Tvarohový závin
- Pečené buchty s makom
- Džatkance s lieskovými orechami
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 4. decembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku