Varecha 48/2021:
Pečieme na Vianoce (1)

Redakcia Varecha.sk, 2. decembra 2021     3 minúty čítania

Ďalšie číslo magazínu Varecha nájdete v piatok 3. decembra v denníku Pravda.



Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 3.12. na 16-tich stranách a keďže sa blížia Vianoce, prináša prvú várku inšpirácií na vianočné pečenie.

V rubrike Majstri varešky predstaví Thajsko na tanieri populárna Pani Naam, majiteľka thajskej reštaurácie Naam Thai Food v Bratislave. Rubrika Sezóna je venovaná granátovým jablkám. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.

V magazíne nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si môžete prečítať rozhovor so speváčkou Marinou Laduda, pre ktorú je pečenie terapiou a predstaví nám recept na klasický americky koláč Apple Pie.

Inšpirácie na vianočné pečenie pripravila Anamária Wurster-Nagy, šéfcukrárka Castel Pension & Restaurant v Mierove.


Naučte sa pripraviť:

- Medovníčky so slivkovým lekvárom
- Marcipánovo-marhuľové guľky 
- Čoko-pomarančové crinkles
- Vianočnú Sacherovu tortu
- Vanilkovo-mandľové rožteky
- Gaštanový kmeň
- Orieškové domáce sušienky s Nutellou
- Makový koláč
- Pavlovovej minitortičky

Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 3. decembra v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy



* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist