Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 26.11. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša recepty na mäsové jedlá pripravené s fantáziou.
V rubrike Majstri varešky predstaví recepty na domácke varenie Zuzana Sisáková, šéfkuchárka zážitkovej reštaurácie Víno & Tapas v Poprade. Rubrika Vyznáte sa je venovaná zelenine neskorej jesene - kelu. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.
V magazíne nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si môžete prečítať rozhovor so spevákom Petrom Bažíkom, ktorý predstaví aj recept na jedlo, na ktoré „zbalil“ svoju manželku.
Recepty na mäsové jedlá s fantáziou pripravil Patrik Stupňan, šéfkuchár hotela Lesná v Starej Lesnej.
Naučte sa pripraviť:
- Bravčový bôčik na haluškách s kapustou- Bravčovú panenku so šalviou na cviklovom pyré
- Plnenú zemiakovú lokšu s jablkami a kačacím mäsom
- Trhanú bravčovú krkovičku na domácom chlebe
- Konfitovaný hovädzí krk s pohánkou
- Dusené hovädzie stehno a zemiaky na sladkokyslo
- Konfitované stehno z jeleňa so zemiakovo-hubovým pyré
- Hovädziu slabinu s mrkvovým pyré
- Kačaciu paštétu s ovocným čatní
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 26. novembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku