Neváhajte a vyskúšajte recepty na výborné jedlá českej kuchyne. Pripravila ich aj Jitka Boráňová, šéfkuchárka hotela Alexandria v Luhačoviciach. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Česká kuchyňa
v Pravde v piatok 20. 11. 2015.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Husacie stehno so smotanovou kapustou
- Pečené ,,opité" slivky v slaninovom kabátiku
- Valašskú kyselicu s hríbmi a sušenými slivkami
- Srnčí chrbát so šípkovou omáčkou
- Králičí chrbát s krupotom a hríbmi
- Hovädzí pupok s tekvicovým pyré a zemiakmi
- Teľacie medailóniky s hríbmi na bielom víne
- Tvarohové guľky s čučoriedkami
- Tradičné zemiakové „šišky" s makom
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku