Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 22.10. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša recepty na skvelé dezerty z orechov, gaštanov a maku.
V rubrike Majstri varešky predstaví recepty na domáce husacie hody Vojto Artz, prezident Zväzu kuchárov a cukrárov SR a šéfkuchár Metro. Rubrika Vyznáte sa je venovaná menej známym, ale zaujímavým citrusom a čaju pu-erh, ktorý je považovaný za liečivo. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránkach TV Varecha si môžete prečítať rozhovor s moderátorom, ale aj vášnivým cestovateľom a včelárom, Martinom Nikodýmom.
Recepty s rôznymi druhmi orechov, ale aj s makom či gaštanmi pripravila Anamária Wurster-Nagy, šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant.
Naučte sa pripraviť:
- Mriežkový orechový koláč- Linecké orechové koláče s malinovým džemom
- Pekanový koláčik s ríbezľovým džemom
- Mandľové frangipane s figami a so slaným karamelom
- Gaštanový cheesecake
- Orechovú tortu
- Čokoládovo-orieškové kocky
- Klasické cantuccini
- Makový trený koláč so slivkami
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 22. októbra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku