Varecha 42/2021:
Orechové pokušenie

Redakcia Varecha.sk, 21. októbra 2021     3 minúty čítania

Ďalšie číslo magazínu Varecha nájdete v piatok 22. októbra v denníku Pravda.



Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 22.10. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša recepty na skvelé dezerty z orechov, gaštanov a maku.

V rubrike Majstri varešky predstaví recepty na domáce husacie hody Vojto Artz, prezident Zväzu kuchárov a cukrárov SR a šéfkuchár Metro. Rubrika Vyznáte sa je venovaná menej známym, ale zaujímavým citrusom a čaju pu-erh, ktorý je považovaný za liečivo. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.

Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránkach TV Varecha si môžete prečítať rozhovor s moderátorom, ale aj vášnivým cestovateľom a včelárom, Martinom Nikodýmom.

Recepty s rôznymi druhmi orechov, ale aj s makom či gaštanmi pripravila Anamária Wurster-Nagy, šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant.


Naučte sa pripraviť:

- Mriežkový orechový koláč
- Linecké orechové koláče s malinovým džemom
- Pekanový koláčik s ríbezľovým džemom
- Mandľové frangipane s figami a so slaným karamelom
- Gaštanový cheesecake
- Orechovú tortu
- Čokoládovo-orieškové kocky
- Klasické cantuccini
- Makový trený koláč so slivkami

Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 22. októbra v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy



* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist