Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Už v piatok 18. septembra k vám príde nový magazín Varecha. Nájdete v ňom recepty na jedlá zo zdanlivo exotickej drobnej
hydiny ako sú perličky, jarabice, či holuby. Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Menu pripravil Ján Kolomazník, šéfkuchár Koliby Kamzík Premium v Bratislave.
Naučte sa pripraviť:
- Holubiu paštétu s králičou pečeňou- Jarabicu na kapustovom pyré so šúľancami
- Perličku s citrusovou omáčkou a so šalviou
- Roládu z perličky so zemiakovo-bryndzovou štrúdľou
- Pošírovanú prepelicu v gaštanovom kréme
- Holubie prsia s karfiolom a hubami
- Plnenú prepelicu s brusnicovou omáčkou
- Bažanta s hroznom a bielym vínom
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 25. septembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku