Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už v piatok 27. septembra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom výborné recepty na dobroty z jesenného ovocia. Nebudú chýbať ani nápady na lahodné jedlá s cviklou, ako je krémové rizoto, poľský boršč,
cviklový koláč, ruský šalát vinegret či cviklové carpaccio. Vo Vareche nájdete aj sezónu jedlých gaštanov a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Jedlá z jesenného ovocia pripravil Ľubomír Galbavý, šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Meet and Eat v
Piešťanoch.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Dulový rôsol s domácim zemiakovým chlebom- Slivkový kečup k mäsu a syru
- Plnené jablká v lístkovom ceste
- Hroznovo-slivkový „clafoutis“ s amaretom
- Zapečený koláč na spôsob baklavy s jablkami
- Zemiakovo- tvarohové lievance s hruškovým pyré
- Krevetový kebab s hruškovo-mangovým čatní
- Žemľovku s karamelizovanými jablkami
- Jahňacie lýtko na šípkovej omáčke
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 27. septembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku