Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a aj viac čítania v nových rubrikách. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 27.8. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša recepty na chuťovky spod Malých Karpát.
V rubrike Majstri varešky predstaví svoje obľúbené recepty Jardo Žídek, šéfkuchár reštaurácie Riverbank v Bratislave.
Staronová rubrika Sezóna je o ovocí, ktoré patrí ku koncu prázdnin – o slivkách. V novej rubrike Vyznáte sa? sa venujeme steakom. Nechýba pravidelný gastroslovníček a tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si prečítate rozhovor s režisérom Nikitom Slovákom, ktorý najradšej varí pre svoju dcéru a v TV Varecha navaril balkánske čufty.
Recepty na malokarpatské chuťovky pripravil Marcel Bugaj, šéfkuchár hotela Pod Lipou v Modre – Harmónii.
Naučte sa pripraviť:
- Baby kuriatko s jazmínovou ryžou, hľuzovkovou omáčkou a so zeleninou- Filet zo pstruha so špenátom, s maslovou omáčkou a so zemiakovou kašou
- Šalát zo šošovice beluga, so zeleninou a s grilovaným halloumi syrom
- Domáce tagliatelle s pošírovaným vajíčkom a so syrom
- Bazovú Pavlovovej tortu s vanilkovo-limetkovým krémom a jahodami
- Cuketové lievance s pošírovaným vajcom a uhorkou
- Krém z kukurice a mandľového mlieka
- Tatarák z hovädzej roštenky s kaparovou majonézou
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 27. augusta v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku