Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už v piatok 16. augusta k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na hydinové dobroty. Nebudú chýbať nápady na svieže letné
šaláty ako je panzanella, šalát s cviklou, kozím syrom a orechmi, uhorkový
šalát so smotanou či klasický grécky šalát. Vo Vareche nájdete aj sezónu rakytníka a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Hydinové dobroty pripravil Marek Fajth, šéfkuchár Hotela Most
Slávy*** v Trenčianskych Tepliciach.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Kačaciu bresaolu na mangovom čatní- Vyprážané stehienko s batatovým pyré a so šalátom coleslaw
- Kačaciu paštétu s višňovou penou
- Kuriatko s pečeňovou plnkou na hráškovom pyré
- Šalát s morčacími prsičkami a čili mangovým dresingom
- Kuracie stehno s hubovou plnkou
- Prsičká s kuriatkovou omáčkou a kalerábovou ryžou
- Morčacie stehno so zeleninou a s krúpkovými zemiakmi
- Bažanta v slaninke s mrkvovým pyré
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 16. augusta v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku