Neváhajte a vyskúšajte jedlá, ktoré pripravil
aj Marek Brezina, šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach.
Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o
ceny za 400 eur.
Letné mäso v Pravde
piatok 16. 8. 2013
Naučte sa pripraviť:
- Perličku na zeleninovej ryži
- Teľacie stehno s olivovou knedľou
- Valčeky z kuraciny a bešamelu
- Jahňací chrbát s avokádovou zmesou
- Ragú z morčacieho mäsa a zeleniny
- Grilovanú teľacinu na strukovinovom šaláte
- Klobúčiky s letnou plnkou
- Kuracie štvrtiny na cukete
a ďalšie dobroty....
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku