Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 10. augusta k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na zavárané delikatesy. Nebudú chýbať tri nápady na
letnú grilovačku. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu egrešu, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Jedlá
pripravil Miloslav Pabiš, šéfkuchár Korzo Café&Restaurant v Bratislave.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Morušový džem v zapekanej focaccii- Figové chutney k marinovanému foie gras
- Zaváraný patizón s kvakou na rizote
- Vínne listy a zavárané chilli papričky do plnených valčekov a chilli omáčky
- Egrešový džem v plnenej vyprážanej brioške
- Zaváraný baklažán s kapiou k syrovým haluškám
- Nakladané sušené paradajky do zapečenej ciabatty
- Pyré z konfitovaného cesnaku k jahňacej kotlete
- Syrom plnené jalapeños do majonézového sendviča
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok10. augusta v denníku Pravda
Diskusia k článku