Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 3. augusta k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na krajové dobroty z Horného Považia. Nebudú chýbať tri nápady na
chladivé sorbety, ako je hruškový sorbet s rozmarínom, ovocný s mätou či
melónový sorbet. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu bazalky, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Jedlá z
Horného Považia
pripravil Daniel Klapač, kuchár hotela Boboty*** v
Terchovej.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Furmanské halušky s „pŕhľavou“- Jahňacie stehno s kyslou kapustou a „zemkovými podlesňákmi“
- Dusené jelenie stehno so „zemkovým“ šalátom s bryndzou
- Kapustové strapačky s plneným pečeným „bôčekom“
- Zapekané „zemky“ s hríbmi a údeným oštiepkom
- Pstruha s oštiepkom, so špenátom a s grilovanou zeleninou
- Jablkové „dolky“ s lesným ovocím
- Terchovskú „čiernu polievku“
- „Kukuričné buchty“ s pečeným rebrom na bylinkách
- Sladkokyslú polievku z kuriatok a „kvôperu“
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 3. augusta v denníku Pravda
Diskusia k článku