Neváhajte a vyskúšajte jedlá, ktoré
pripravili aj Majo Cehlár a Janko Matta z hotela Bankov v Košiciach.
Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o
ceny za 400 eur.
Rajčinová kuchárka v Pravde v piatok 25. 7. 2014.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Paradajkovo-avokádový „tatarák“
- Paradajkovo-malinový džem
- Paradajkový cheesecake
- Plnené rajčiny so sardelovým krémom
- Zubáča s paradajkovým kuskusom
- Paradajkovo-olivové concassé s kozím syrom
- Paradajkovú polievku s mäsovými knedličkami
- Paradajkové gnocchi v červenom ragú
- Tortellini plnené paradajkami
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku