Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
dobroty z poľovníckej kapsy. Pripravil ich aj Štefan Benďák, šéfkuchár
hotela Mikado****
v Nitre. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti
a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Poklady zo špajzy (3)
v Pravde v piatok 20. 1. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Diviačiu krkovičku s kyslou kapustou- Bažantie prsia s perníkovou knedličkou
- Diviačiu roládu s hubovou plnkou
- Jelení chrbát na glazovaných gaštanoch
- Srnčie ragú na zelenine s haluškami
- Srnčie karé na zemiakových lievancoch
- Daniela na šípkovej omáčke s mandľovými kroketami
- Zajaca na slivkách so zemiakovou roládou
- Zajačí chrbát v hubovom fáši s tekvicou
- Diviačie vnútornosti na cibuľke s pagáčom
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku