Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
letné dezerty s čerstvým ovocím. Pripravil ich aj Matúš Reľovský, šéfcukrár hotela Lomnica**** v Tatranskej Lomnici. Nezabudnite tiež na užitočné rady do
domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Letné koláče s čerstvým ovocím
v Pravde v piatok 14. 7. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Tvarohové kocky s ríbezľami
- Tirolský krémeš s lesným ovocím
- Piškóty s jahodami a la tiramisu
- Tortu Pavlovovej s černicami a malinami
- Nepečený mangový cheesecake
- Jablkový dezert so šľahačkou
- Čučoriedkovo-tvarohový veterník
- Citrónový koláč so snehom
- Mimózu s ananásom
- Schwarzwaldskú tortu s višňami
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku