Varecha 26/2021:
Prázdninová kuchyňa

Redakcia Varecha.sk, 1. júla 2021     3 minúty čítania

Ďalšie číslo magazínu Varecha nájdete už v piatok 2. júla v denníku Pravda.



Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete v piatok 2. júla magazín Varecha a v ňom na 16-tich stranách ďalšie skvelé recepty a aj viac čítania v nových rubrikách.

Ako hlavnú tému prináša recepty na ľahké prázdninové jedlá stredomorskej kuchyne. V rubrike Majstri varešky predstaví sladké pokušenia na horúce dni šéfcukrár a majiteľ cukrárne a kaviarne Suncafé v Petržalke Michal Prokop. Naučí vás pripraviť čučoriedkovú tortu, Sacherove guľky, bezlepkovú roládu s byvolím jogurtom, vanilkové nanuky a čokoládovo-mangové košíčky s ovocím.

Staronová rubrika Sezóna je venovaná zaujímavostiam o ríbezliach a receptom z nich a v novej rubrike Vyznáte sa? zistíte, či sa vyznáte v cestovinách a vínam k nim a pribudol aj pravidelný gastroslovníček. Tiež nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.

Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si prečítate rozhovor s vlasovým stylistom hviezd Lukášom Bielkom, ktorý má varenie ako hobby a pre TV Varecha pripravil indické maslové kurča.

Recepty na prázdninové stredomorské jedlá pripravila foodblogerka a špecialistka na stredomorskú kuchyňu Gabriela Hulanská.


Naučte sa pripraviť:

- Kuskusový šalát
- Studenú polievku ajo blanco
- Kuraciu piccatu
- Caponatu - baklažány v sladkokyslej omáčke
- Avokádovo-caprese wrapy s jahodovým vinaigrettom
- Mandľové rezy so šafranom
- Tabouleh z quinoy
- Linguine s krevetami a cuketou
- Rybací tajine z halibuta s omáčkou chermoula

Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 2. júla v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy



* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist