Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už v piatok 21. júna k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na skvelé jedlá z rozpáleného grilu. Nebudú chýbať nápady na
osviežujúce šaláty, ako je šalát panzanella, Caprese, reďkovkový či
jarný šalát z čerstvého špenátu alebo voňavý šalát s jahodami, fetou a
vlašskými orechmi.
Vo Vareche nájdete aj sezónu kalerábu a užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Recepty z
grilu pripravil Jakub Sobotka, šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v
Sliači-Sielnici .
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Tresku s mangovým coullis- Marinovanú zeleninu
- Sviečkovicu so „živánskymi“ zemiakmi
- Rib eye steak s grilovaným batatom a so šalátom „coleslaw“
- Hovädzí burger s gorgonzolou a grilovanými hruškami
- Čevabčiči a pljeskavicu
- Pražmu s citrusovou plnkou a baklažánom
- Ihlu z kuracích srdiečok, kukurice a jabĺk
- Jahňací chrbát s rukolovým pestom
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 21. júna v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku