Varecha 25/2017:
Tajomstvá grilovania

Redakcia Varecha.sk, 18. júna 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 23. júna v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na grilované dobroty. Pripravili ich aj František Košuda, šéfkuchár Wellness hotela Patince**** v Patinciach. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž
o ceny za 350 eur.

Tajomstvá grilovania
v Pravde v piatok 23. 6. 2017


Naučte sa pripraviť:

- Ihly z obaľovanej kuracej pečene
- Krkovičku s koriandrom a paradajkovým šalátom
- Ražeň z kačacích pŕs a pomarančov
- Marinované kuracie stehná s limetkou
- Panenku s mandľovou plnkou
- Šalát „nicoise“ s grilovaným tuniakom
- Prsičká s grilovaným feniklom a so salsou
- Rukolový šalát s flank steakom
- Bravčový kebab so šalviou
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist