Varecha 24/2017:
Hurá na ryby!

Redakcia Varecha.sk, 11. júna 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 16. júna v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na výborné jedlá zo sladkovodných rýb. Pripravili ich aj Libor Jantolák, šéfkuchár hotela Ponteo activit park**** v Bratislave-Rusovciach. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Hurá na ryby!
v Pravde v piatok 16. 6. 2017


Naučte sa pripraviť:

- Rybaciu polievku z kapra a zo sumca
- Údeného pstruha s brusnicovo-chrenovou penou
- Šťuku na tymiane s pečenou zeleninou
- Sumca v slaninke na pikantnej salse
- Zubáča s avokádovým krémom
- Kapra po mlynársky s listovým šalátom
- Šťuku na zelerovo-batátových plackách
- Pstruha so zázvorovo-mätovou omáčkou
- Zubáčom plnené štrúdľové batôžky
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist