Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na výborné jedlá zo sladkovodných rýb. Pripravili ich aj
Libor Jantolák,
šéfkuchár hotela Ponteo activit park**** v Bratislave-Rusovciach. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a
neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Hurá na ryby!
v Pravde v piatok 16. 6. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Rybaciu polievku z kapra a zo sumca- Údeného pstruha s brusnicovo-chrenovou penou
- Šťuku na tymiane s pečenou zeleninou
- Sumca v slaninke na pikantnej salse
- Zubáča s avokádovým krémom
- Kapra po mlynársky s listovým šalátom
- Šťuku na zelerovo-batátových plackách
- Pstruha so zázvorovo-mätovou omáčkou
- Zubáčom plnené štrúdľové batôžky
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku